Βάπτιση-Πάρτυ “Το ρακούν και τα ζώα του δάσους”

 

‘Ενα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, το ρακούν μάζεψε όλους τους φίλους του στο ξέφωτο του δάσους δίπλα στο ψηλό δέντρο και τους ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Στον φίλο του που είχε γενέθλια εκείνη τη μέρα, θα έδιναν δύο ονόματα! ‘Επρεπε λοιπόν να τρέξουν όλοι μαζί και σε λίγη ώρα μέσα να οργανώσουν την τέλεια γιορτή! 

‘Ετρεξε το ελάφι και έφερε το χαλί, η αλεπού η πονηρή έκλεψε από το διπλανό χωριό δύο τελάρα και ο αρκούδος μαζί με τον λαγό βγήκαν για να μαζέψουν λουλούδια να στολιστούν τα βαφτίσια! Το ρακούν και ο κάστορας τα υφάσματα και τον καθρέπτη για μεγαλοπρέπεια! Η κουκουβάγια έβγαλε τα νήματα και τις κλωστές από τα ψαθινα της καλάθια και τα έφερε κι αυτά…όχι σήμερα δεν θα έπλεκε! Ετοιμάζεται μεγάλη σχόλη! Βγήκαν και όλοι μαζί φωτογραφία να καλοσωρίζουν τους καλεσμένους προς τιμήν του “Αχιλλέα Εμμανουήλ”!

Ολάνθιστα πολύχρωμα λουλούδια σε γιρλάντα στόλισαν την κολυμπήθρα, και δίπλα της σε σκάλα ξύλινη τα βαπτιστικά του μικρού! Διαλεχτά και ξεχωριστά ένα ένα! ‘Ολα με θέμα “Το ρακούν και τα ζώα του δάσους”!

Το ρωμαλέο ρακούν, με την μαύρη «μάσκα» του, παρέα με τα υπόλοιπα ζώα του δάσους, γιορτάζουν με χαρά τη βάπτιση και τα πρώτα γενέθλια του φίλου τους, Αχιλλέα Εμμανουήλ. Ένα boho roustc τραπέζι ευχών διακοσμημένο σε φθινοπωρινούς τόνους με το θέμα της βάπτισης για να κεραστούν όλοι!

               

Το τραπέζι κοσμούν γλυκά και κουφέτα ταιριαστά στο θέμα. Τούρτα για τα πρώτα γενέθλια του μικρού μας φίλου! Ευχές γλυκές και συγκινητικές πλαισίωναν κι αυτές τις υπέροχες λιχουδιές!

Σουπλά με την υπέροχη φωτογραφία των φίλων του Αχιλλέα Εμμανουήλ, μπομπονιέρα πουγκί λινάτσα σε κάθε πιάτο του κάθε καλεσμένου με φόντο μπεζ πετσέτα πολυτελείας και μεγάλες συνθέσεις από φρέσκα πολύχρωμα λουλούδια έδωσαν στο τραπέζι και στην όλη ατμόσφαιρα χαρούμενες νότες.

 Να σας ζήσει ο μικρός Αχιλλέας Εμμανουήλ!