Όμορφη βάπτιση αγοριού με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα

Η βάπτιση του μικρού Γιώργου θα σας μεταφέρει στον όμορφο κόσμο ενός μικρού πρίγκιπα.

Με έμπνευση  από την υπέροχη ιστορία του παραμυθιού του Μικρού Πρίγκιπα, ενός παραμυθιού  που  απευθύνεται σε όλους μας, καθώς κρύβει πολλά νοήματα για η ζωή και αντιπροσωπεύει το μικρό παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

 

Σε τόνους του γαλάζιου του ουρανού με λευκό και με πινελιές από κίτρινο, χρυσό, και με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών από ορντασίες, τριαντάφυλλα , λυσίανθους και πολλές μοναδικές λεπτομέρειες,  όλα συμπλήρωναν ένα πανέμορφο παραμυθένιο σκηνικό.

Φτάνοντας στην εκκλησία οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν απ τον κομψό στολισμό.

Μία όμορφη παρέα από τρεις μοντέρνες ανθοστήλες σε λευκό και χρυσό χρώμα, με τεράστιες συνθέσεις από λουλούδια λευκά και γαλάζια. Συμμετρικά απ την άλλη μεριά τραπεζάκια με χρυσά στοιχεία και μοναδικές λεπτομέρειες απ την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα.

Γαλάζιο μαλακό ύφασμα, χρυσά ξύλινα αστεράκια, μινιατούρες μικροί πρίγκιπες δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους της βάπτισης μας  ,κορνίζες με αγαπημένα αποφθέγματα, διδάγματα ζωής ..

Τα βλέμματα όμως τράβηξε ακόμα περισσότερο η διακόσμηση της εντυπωσιακής κολυμπήθρας.

Tα βαπτιστικό σετ από το Vinte li, απόλυτα συνδυασμένο, με ξύλινα στοιχεία, χάντρες, κουμπιά, χοντρά σχοινιά δίνοντας ένα όμορφο ρετρό ύφος στην βάπτιση του μικρού Γιώργου….

 

Δύο πλούσιες συνθέσεις από γαλάζια και λευκά λουλούδια, τριαντάφυλλα λευκά, ορντασίες ,λυσίανθοι ,πολυανθή και ανάμεσα τους το πάνινο όνομα του νεοφώτιστου από γαλάζιο και κίτρινο ύφασμα, στολισμένο με χαρακτηριστικές ξύλινες λεπτομέρειες απ την αγαπημένη μας ιστορία..

Στον χώρο της δεξίωσης έκλεψε τις εντυπώσεις το  candy bar με την υπέροχη τούρτα με λάμψη από αστέρια και με την ολόχρυση κορώνα του Μικρού Πρίγκιπα καθώς και το υπέροχο backdrop από μαλακό γαλλικό τούλι σε γαλάζιες αποχρώσεις με τα χρυσά ξύλινα αστεράκι …

Δημιουργούσε μία όμορφη ,ρομαντική διάθεση ,που ερχόταν αρμονικά και έδενα με το παραμυθένιο όλο αυτό σκηνικό.

 

Γλυκά σε κίτρινες και γαλάζιες αποχρώσεις, μπισκότα βουτύρου μυρωδάτα, κουφέτα λαχταριστά,cake pops, cup cakes, γλυκά κάθε λογής συμπλήρωναν το τραπέζι εισόδου…..

 

Η διακόσμηση των τραπεζιών ήταν πραγματικά ονειρική με όμορφες συνθέσεις λουλουδιών από ορντασίες, τριαντάφυλλα , λυσίανθους ….

Na σας ζήσει ο μικρός σας πρίγκιπας……..