Μανωλία Σουμελά ,μία αληθινή πρωταγωνίστρια..

Μανωλία Σουμελά

Ένα γλυκό ανοιξιάτικο μεσημέρι, μετά τη λήξη της πρώτης καραντίνας μας επισκέφτηκε στο μαγαζί η Μαρία Αστροπαλήτη. Είχε στην αγκαλιά της ένα μελαχρινό πανέμορφο κοριτσάκι. Ήθελε να οργανώσει τη βάφτιση του στο σπίτι τους στο Ακρωτήρι και μας ζήτησε την απόλυτη επιμέλεια του μυστηρίου.

Έτσι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη βάπτιση της Μανωλίας Σουμελά. Το ένα όνομα της γιαγιάς και το άλλο της Παναγίας Σουμελάς. Πέντε νονοί, εκλεκτοί, έδωσαν την ευχή τους στην μικρή πρωταγωνίστρια…

Το φόρεμα από την Designer΄s Cat ,ονειρεμένο με ψηλό λαιμό από γαλλική δαντέλα, πάνω σε μεταξωτό μαλακό τούλι, άψογα σχεδιασμένο για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μανωλίας- Σουμελάς.

Το σπίτι τους στο Ακρωτήρι ένα παλάτι. Το εκκλησάκι μέσα στην αυλή μία όαση. Αριστοκρατικές ορτανσίες σε παστέλ, ροζ αποχρώσεις, mini τριαντάφυλλα σε λευκό και εντυπωσιακό φούξια, στόλιζαν την κολυμπήθρα και το όμορφο, γραφικό εκκλησάκι.

Μέσα σε πήλινους αμφορείς πανέμορφες συνθέσεις από πλούσια λουλούδια στόλιζαν τον χώρο.

Η πισίνα στολίστηκε με φαναράκια και μπουκετάκια λουλουδιών.

Το τραπέζι ευχών εντυπωσιακό με λουλούδια, κρυστάλλινες πιατέλες με χρυσές λεπτομέρειες,  γεμάτες με λαχταριστά γλυκά, μυρωδάτα μπισκότα βουτύρου, κουφέτα σε διάφορες γεύσεις, cake balls από αληθινή σοκολάτα όλα κάτω από το φως του επιβλητικού πολυελαίου..

 

Ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε…

Μανωλία  Σουμελά να έχεις μια ζωή παραμυθένια, στρωμένη με ροδοπέταλα και πολλή πολλή αγάπη……….

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.