Ρομαντικος destination γαμος στη Φολεγανδρο | Emily & Mark

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ρομαντικος destination γαμος στη Φολεγανδρο | Emily & Mark

Αν είχατε έστω και την παραμικρή επιθυμία να ταξιδέψετε μία μέρα στη Φολέγανδρο, οι εικόνες που δείτε σήμερα από τον destination γάμος της Emily και του Mark θα σας πείσει ακόμη περισσότερο να κάνετε αυτό το ταξίδι!

Captured beautifully by Nikos Psathoyiannakis

«Θέλαμε να ταξιδέψουμε με λίγους κοντινούς μας φίλους και την οικογένεια μας για να κάνουμε ένα κλειστό γάμο κάπου που θα έμοιαζε σαν πραγματική απόδραση για όλους μας. Δεν είχαμε πάει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά πάντα θέλαμε να την επισκεφτούμε. Σχεδιάζουμε ήδη να επιστρέψουμε πολλές φορές!», μας είπε η νύφη.

«Γνωριστήκαμε σε ένα γειτονιακό μπαρ στη συνοικία του West Village στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη όπου ζούσαμε και οι δύο τότε. Ο Mark μου έκανε πρόταση γάμου στο Kennebunkport, Maine, ένα μικρό χωριό ψαράδων όπου και μεγάλωσε. Η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια του Christmas Prelude Festival της πόλης, ενώ είχαμε πάει οι δύο μας μια βόλτα και κοιτάζαμε τον ωκεανό…».

«Θέλαμε ένα απλό elegant γάμο… Η Φολέγανδρος είναι ένας τόπος με μία ομορφιά που δεν μπορείς και δεν πρέπει να παρέμβεις…»

«Η διακόσμηση του γάμου ήταν πολύ minimal με ρομαντικές chic πινελιές… Πήραμε έμπνευση και ιδέες καθώς σχεδιάζαμε το γάμο μας κυρίως στο pinterest από wedding blogs όπως το Chic and Stylish Weddings

«Το νυφικό μου ήταν από την Ελληνίδα σχεδιάστρια, Theia, ένα στενό φόρεμα στολισμένο με χάντρες. Είχε σίγουρα έναν χολυγουντιανο αέρα »

Η συμβουλή της νύφης: «Να σκεφτείς την γενική εικόνα της μέρας και πως θα είναι η εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Από εκεί, κοιτάξτε για επιλογές μέσα στο budget που διαθέτετε. Για εμάς, ένας κλειστός destination γάμος ήταν η καλύτερη επιλογή.»

«Η καλύτερη στιγμή του γάμου ήταν η βόλτα μας με το γαϊδουράκι μέσα στη Χώρα κατά τη δύση του ηλίου με τη συνοδεία των μουσικών. Οι κάτοικοι του νησιούι ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι και το βράδυ το χωριό ήταν απλά μαγεμένο…»

Νυφικο
Theia
Νυφικο Μακιγιαζ
Emily Bodhan
Νυφικο Χτενισμα
Maria Marinaki
Δεξιωση Γαμου
Anemomilos Apartments
Οργανωση Γαμου
Folever
Προσκλητηρια
Minted
Wedding Dj
Dennis Papadopoulos

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ LOVE4WEDDINGS

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]